• MBIS_SecuriMeter_Header.jpg
    Koers op veiligheid
    met de Securimeter
    De MBIS Methode

Information Risk OverviewMBIS_icoon_isms

In de praktijk blijkt vaak dat organisaties wel maatregelen hebben genomen tegen een aantal risico’s (vooral op ICT-gebied), maar dat op allerlei andere terreinen zelfs het basisniveau niet gehaald wordt. Vaak heeft men zelfs geen idee van wat wel en niet acceptabel is. Organisatie kunnen hiervoor echter aansprakelijk gesteld worden en lopen zo een aanzienlijk risico op beschadiging van Reputatie Vertrouwen en Continuiteit. Met behulp van het information risk overview (IRO) in de Securimeter worden de voor uw organisatie geldende risico’s en tekortkomingen inzichtelijk gemaakt en geclassificeerd.

  • Risico's en tekortkomingen. Tijdens de Health Check worden aan de hand van één of meerdere proces-, organisatie- en technologie assessments voor uw organisatie geldende risico's en tekortkomingen in kaart gebracht. 

  • Classificatie. Middels een rating wordt de mate van risico aangegeven, en worden naar gelang het risico specifieke maatregelen geadviseerd.

De benoemde risico's en maatregelen worden opgeslagen, toegewezen, geprioriteerd en beheerd in het IRO van de SecuriMeter.

 

Dashboard
Assessments & Reporting
Document Store
Information Risk Overview
Demo aanvraag securimeter